Cv-ketels en radiatoren

WKS heeft veel kennis van zaken en weet als geen ander, welke cv-ketels en -installaties er op dit moment zijn. Het bedrijf kan dan ook een goed onderbouwd en eerlijk advies geven dat bij u past.

WKS komt graag bij u thuis of op kantoor, om samen met u naar uw specifieke wensen en mogelijkheden te kijken. Op basis van dit bezoek zal WKS u een voorstel kunnen doen, dat volledig afgestemd is op uw situatie.

Is er haast geboden? Dan belooft WKS u, alle zeilen bij te zetten, om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Cv-installateurs gespecialiseerd in reparatie en onderhoud

Als uw cv-ketel het begeeft, dan kan dat erg vervelend zijn. In de meeste gevallen kan een defect voorkomen worden, door geregeld onderhoud te laten verrichten. Een goed onderhouden cv-ketel is veiliger, gaat langer mee en verbruikt naar verhouding minder gas. Door uw cv-ketel regelmatig te laten nakijken, loopt u minder kans op koolmonoxidevergiftiging, brand en storingen.

Genoeg redenen om een afspraak te maken voor het jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Reparatie, vervanging en installatie cv-ketel

De meeste cv-ketels gaan ongeveer 15 jaar mee. Daarna is het verstandig, om aan vervanging te gaan denken. De kans op omvangrijke, dure reparaties neemt met het jaar toe. Door een tijdige vervanging van uw ketel waarborgt u uw eigen veiligheid en vermijdt u onnodig hoge kosten.

Hoewel uw cv-ketel nog niet zo oud is, kan het voorkomen, dat deze niet optimaal werkt. Bij een storing aan uw cv-ketel, kunt u WKS altijd bellen. WKS probeert dan zo spoedig mogelijk uw probleem op te lossen en vervangt daarbij alleen onderdelen, als dat strikt noodzakelijk is! Dit zal altijd in overleg gebeuren!

WKS biedt u de mogelijkheid, om een servicecontract af te sluiten. Informatie hierover kunt u via  het contactformulier op de website opvragen.

Wijers Klimaat Service - Cv-installateur Nijmegen

Hulp nodig bij de keuze voor de juiste ketel?

WKS voorziet u van een passend advies op maat. WKS komt hiervoor graag bij u langs.

Verschillende merken cv-ketels en -installaties

Wijers Klimaat Service is niet gebonden aan een specifiek merk cv-ketel of -installatie.

Ketels van verschillende merken worden geïnstalleerd, waaronder:

Wijers Klimaat Service - Cv-installaties